Questbook

Thursday, 19 June 2014

[ROM] Hyperion 9 GM Final Build Final Rev + Update-01



Liked our latest release? Post your review, suggestions and bugs encountered on this version of Hyperion using the designated tabs above. Don't forget to share the good news on Twitter and Facebook! And a rating would be much much appreciated. :D
XDA:DevDB Information
Hyperion Project 2014, ROM for the Samsung Galaxy Y GT-S5360

Contributors
CarlDeanCatabay, Audrie
ROM OS Version: 2.3.x Gingerbread
ROM Firmware Required: S5360DXMJ1_S5360OLBMJ1_S5360DXMI1_HOME
Based On: S5360DXMJ1_S5360OLBMJ1_S5360DXMI1_HOME

Version Information
Status: Stable
Current Stable Version: Hyperion 9 Gold Mast
Stable Release Date: 2014-05-01

Created 2014-04-30
Last Updated 2014-06-02

___________________________________________________________________
Lockscreen and Launcher
Notification Drawer

Music Player
Dialer, Phone and Contacts
Misc UI enhancements (Buttons, Switches, Checkboxes, Sliders, Progress bars, etc)


Transparent Apps

__________________________________________________________________________
HOW TO FLASH 
NEW USERS
-follow this step by step guide if you are:
  • A new user. Completely zero know-how about flashing
  • An old user but coming from stock firmware and wants to do a complete clean flash
  • An old and lazy user who likes complaining rather than reading
Requirements:
  • Temporary CWM by Doky
    -this is a recovery for flashing flashable zips such as ROMS, KERNELS, THEMES, ETC
  • Samsung Galaxy Young GT-S5360 device
    -if this is not your device, stay away!
  • Hyperion ROM package
    -obviously, please get it on 1st post
Prepare for flashing:
  • Backup all your contents, contacts, messages, notes, recording, porns, etc
  • Drink a glass of water and no matter what happen, never ever ever freak out
Flash Hyperion + RIL Fix
  • Boot to Android System Recovery mode by pressing volume up key + home button + power keyfor 3 seconds or until you see the Samsung Galaxy Young GT-S5360 screen
  • After that, immediately release the keys and press it again until the recovery shows up.
  • In recovery, select install zip from sd card.
  • After that, select TempCWM.zip from the list.
  • After that, you will then see ClockWorkMod Recovery with texts in yellow color.
  • In ClockWorkMod Recovery, select mounts and storage.
  • Mount /system, /data, cache.
  • Go back by pressing the power button or the back key.
  • Select advanced and debugging.
  • Select wipe dalvik cache and wipe batterystats.bin (optional).
  • Go back by pressing the power button or the back key.
  • Select wipe data/factory reset.
  • Select wipe cache.
  • Select install zip from sd card.
  • Select choose zip from sd card.
  • Select Hyperion zip package (HYPERION-09.DXMJ1.GM-FINAL.BUILD).
  • Go back by pressing the power button or the back key.
  • After that, reboot your phone.

OLD USERS:
  • You know what to do
  • You can flash this over any ROM but make sure you wipe everything

Monday, 19 May 2014

Sony Vegas Pro 11 Work In XP |Arab And English Language

XPS VieweR XP Akan Membahas Video Editor Dari Sony Vegas Pro 11
Sony Vegas Pro adalah editor video yang cepat dan kuat dan salah satu alat video terbaik yang dapat Anda download dan mencoba secara gratis pada platform Windows saat ini.
sony vegas pro 11 crack png Apakah Anda seorang pengembang 3D atau spesialis artis atau animasi, ini program besar adalah solusi yang Anda hanya akan memuja. Sebagai salah satu alat editing video terbaik pada hari Windows, Sony Vegas Pro adalah program serbaguna dan cepat yang melebihi editor semacam video gratis yang dapat Anda download.
sony vegas pro 11 logo png xpBerbagai efek video, berbagai format, dan kekuatan pemrosesan sangat cepat adalah apa yang membuat Sony Vegas Pro editor video salah satu alat terbaik untuk video editing pada Windows saat ini. Berbagai alat yang benar-benar akan memungkinkan Anda untuk memodifikasi video apapun sesuai dengan keinginan Anda tanpa perlu men-download alat eksternal gratis atau sebaliknya.
Semua keuntungan besar yang Anda dapatkan dengan Sony Vegas Pro memang datang pada harga, dan itu adalah bahwa kadang-kadang dapat mengambil banyak sumber daya sistem saat pengolahannya tugas rumit dan pada saat ini tidak mengharapkan membentuk untuk menjadi cepat. Selain itu, alat-alat yang banyak bisa menjadi sedikit rumit untuk pengguna baru yang sebagian besar men-download video converter gratis dan alat serupa, tetapi sekali Anda menggunakannya untuk sementara Anda akan segera melihat bahwa salah satu perusahaan dari video editor terbaik pada Windows saat ini.

Operating System :
  • Windows XP ( 32 bit & 64 bit )
  • Windows 7 ( 32 bit & 64 bit )
  • Vista ( 32 bit & 64 bit )
Minimum System Requirements :
  • Vista SP 1 ,windows 7
  • 500 MB Ram
  • 1 Gb HDD Space
  • Windows Compatible Sound Card
  • Support ATI & NVIDIA
  • Microsoft Net. Framework 3.5

screenshot icon
sony vegas pro 11 xp png
sony vegas pro 11 xp

sony vegas pro 11 xp

SONY VEGAS PRO 11 
download gif

Tersedia Bahasa Arab dan Inggris . Silahkan Lihat Di Desktop Hapus Salah Satunya
Directing Link By Google☚
enjoy logo icon png

Sunday, 2 February 2014

Download game PC Assassin’s Creed Liberation

image
Storyline
Introducing Assassin’s Creed® Liberation HD, the striking chapter of the pre-American Revolution Assassin’s Creed saga which arrives for the first time on HD consoles and PC. With improved gameplay, deeper story and HD graphics makes Liberation an immersive and full Assassin’s Creed experience.
The year is 1765. As the events leading up to the American Revolution heat up in the north, Spanish forces plan to take control of Louisiana in the south – but they have yet to reckon with Aveline, a deadly Assassin who will use every weapon and ability in her arsenal on her quest for freedom. . Whether eliminating her enemies with her multiple assassinations technique or luring them into deadly traps using her tools, Aveline strikes mortal fear into the hearts of those who stand in her way.
As an Assassin, Aveline soon finds herself on an unforgettable journey that will take her from the crowded streets of New Orleans to voodoo-haunted swamps and ancient Mayan ruins. She will play a pivotal role in the turbulent New Orleans revolution and the beginning of a new nation. As she fights for freedom, not for herself, but for those whose life and hopes have been squashed
Minimum requirements: - Operating system Windows XP / Vista; - Dual-Core Processor Intel Core / AMD Athlon with a frequency of 2.4 GHz; - 1 GB RAM; - Graphics Card NVIDIA GeForce 8600GT/ATI Radeon 3650 or better with 512 MB ofvideo 
memory and support for Shader Model 3; - 10 GB of free hard disk space; - Sound card; - Device for reading DVD; - Keyboard and mouse. Featured Minimum requirements: - Operating system Windows XP / Vista; - Processor Intel Core i5/AMD Athlon Phenom X4 or better; - 2 GB of RAM; - Graphics Card NVIDIA GeForce GTX 260/ATI Radeon HD 5770 or better with 896 MB of 
video memory and support for Shader Model 3; - 20 GB of free hard disk space; - Sound card; - A device for reading DVD; - Keyboard and mouse.

SCREENSHOOTimage
image


  FILE INFORMATION

Single Link
Download  Link
Mirror Download 1
Mirror Download 2
Single Link
DOWNLOAD
Download
Cara download: Klik kanan > download with IDM
Link upate at: 25 – 01 - 2014


FOR DOWNLOAD LINK
Server: indowebster
Password: www.soft-gaming.com


Part

Download  Link

Mirror Download 1

Mirror Download 2

Part_001


DOWNLOAD

Download

Part_002


DOWNLOAD

Download

Part_003


DOWNLOAD

Download

Part_004


DOWNLOAD

Download

Part_005


DOWNLOAD

Download

Part_006


DOWNLOAD

Download

Part_007


DOWNLOAD

Download

Part_008


DOWNLOAD

Download

Part_009


DOWNLOAD

Download

Part_010


DOWNLOAD

Download


Sumber : #http://www.soft-gaming.com

Saturday, 1 February 2014

BBM FOR ANDROID GINGERBREAD NO ROOT NEEDED

 
Seperti yang sudah kita ketahui, Blackberry Messenger atau yang biasa kita sebut BBM merupakan aplikasi chat dengan pengguna terbanyak saat ini. Beberapa waktu yang lalu, saya pernah posting tentang cara install BBM untuk pengguna PC. Nah, pada kesempatan kali ini saya akan posting cara Install BBM untuk pengguna Gingerbread. Awalnya, saya tidak yakin apakah cara ini akan berhasil, namun setelah saya coba di Samsung Galaxy Young GT-S5360, ternyata bisa dan tidak ada masalah apapun. Ohh yaa, supaya BBM dapat berjalan dengan baik, HH tidak perlu di root , Langsung tancap Gan :D

 Installnya Seperti Install APK Gan

Pertanyaan-pertanyaan yg sering di ajukan :
Q : wehh yang bener gan bisa di gingerbread?
A : pasti bisa gan, di pocin ane aja bisa
Q : hp hrz di root dulu ya gan ini?
A : ga perlu root gan, tinggal instal langsung bisa

Q : ko pas dbuka layar jd putih doank?
A : Coba agan tunggu pas putih doang itu 1 menitan, klo ga bisa juga berarti anda blom beruntung
Q : ane udah download, tp pas sign in ko keluar tulisan "Temporary Server Error" atau "Kesalahan Server Sementara"
A : wah sorry gan ane blom tau jawabannya, tp kayanya sih gara2 banyak yg daftar. klo ada agan yg tau cara nyelesainnya bisa pm TS

Nb : Bagi custom rom setting up bbm akan lama/Fail jika tidak koneksi memakai Wifi

Silahkan Download Disini Gan
https://docs.google.com/file/d/0B7UOOkmzjoSEQlhWNHNjYmk3WDQ/edit
Invite Me :

Screenshot dan pin Lainnya :



































Jika ada masalah, hubungi saya di :

Saturday, 23 November 2013

Bruteforce Facebook Account Using Python And Dictionary (Newbie Training XD)

(This is not a facebook hack tool , in fact, a facebook hack tool doesnot even exist , please read carefully that it is just  a script in python to bruteforce facebook for educational purposes only)


Here is a way to bruteforce facebook password of any account . The tool is coded in python . You need to have Python 2.7.3 and mechanize (a python library) installed on your PC.


1)- To download Python in windows goto http://python.org/download/  (download 2.7.x version)
Linux machine come with python as preinstalled developer's tools.

2)- To install mechanize goto http://wwwsearch.sourceforge.net/mechanize/download.html

just download zip if you are in windows and tar.gz, if you are running Linux machine.

3)-Now for windows, copy all files from C:/Python27 to C:/Windows/System32

Go to step 5 for linux

4)-Now goto directory of download mechanize in cmd . (the location where you extracted mechanize)


5)- Now run  python setup.py install cmd





Now YOU are ready to execute the program

Download the python file from following link after skipping add

now just open the bruteforcer with idle . To open IDLE , just click 'windows' button and searh for 'idle'

Press Ctrl + N to open new window . To run the Program , Simply press F5.

You should obtain following output :









Download Dictionary Code : Download

Happy cracking !!!

Warning : [-] This Information is for educational purposes only!!! xD
               [-] Not Working For Windows XP